Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis


Poštovani,

 Zadovoljstvo je što možemo da Vas obavestimo da je naša nova prodavnica Dynamic Pro, osveženi i bogatiji onaj originalni Dynamic koji postoji od 1993. godine, a za to vreme radnja je prošla sve faze razvoja od male proizvodnje do radnje koja iskustvom i izborom artikala može da ponudi najoptimalniji odnos kvaliteta i cene za Vaše probleme.
 Nakon više od dvadeset godina iskustva u ortopediji i sportu, razvili smo poseban odnos sa korisnicima naših proizvoda i u mogućnosti smo da nabavimo ili izradimo i prilagodimo proizvode po želji i potrebi korisnika. U saradnji sa lekarima izabrali smo različite proizvode koji pomažu u otklanjanju bola, u vidu različitih ortoza, midera, steznika i pojasa.

Asortiman proizvoda obuhvata:
- sportska pomagala kao što su: steznik za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom ili metalnim šinama, steznik za lakat i rame, steznik za ručni zglob, steznik za fiksaciju čašice (patele), skakačko koleno.....
- steznike (pojaseve): steznik za popravljanje stasa, elastični steznik za stomak i labav trbušni zid, steznik – pojas za lumbosakralni deo kičme, steznik – pojas (mider) za torakolumbalni deo kičme, steznik za grudni koš, ključnu kost, za prst, imobilizacija za rame – Dezolov zavoj, steznici za čukalj, steznik – pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju)....
- meke i čvrste kragne za imobilizaciju vrata: Tomasova kragna, Šancova kragna i Philadelphia kragna;
- uloške od različitih materijala: individualni anatomski ulošci napravljeni na osnovu gipsanog otiska , silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom od silikona itd.
-ostalu opremu u koju spadaju: zavoji, sunđeri, tape-traka za bandažiranje, kinesiology traka, kese za led, sprej za hlađenje, kreme za sportske povrede......
Dođite u Dynamic Pro da zajedno odaberemo proizvod koji će Vam olakšati rehabilitaciju, sve možete naći na jednom mestu.
Sa Vama smo već dug niz godina, a sada je vreme da proverite i zašto su nam mnogi poznati sportisti i rekreativci poklonili poverenje.
  Unapred se radujemo budućoj saradnji. 
 Za sve Vaše probleme i potrebe!
 Tu smo da nađemo najbolje za Vas !!!


  Našu ponudu možete pogledati i na
 www.dynamic.co.rs
 www.shop.dynamic.co.rs
i možete nas kontaktirate na sledeće brojeve
  - telefon prodaje 021/571-151
  - telefon proizvodnje 021/571-433
  - mobilni u svako doba 064/122-0900
  ili nas uvek možete posetiti na Žitnom trgu broj 4 u Novom Sadu.
  Šaljemo sve artikle Express postom.

       S poštovanjem,
       Srdačan pozdrav, Dynamic Pro  

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Dynamic?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.