Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
  • Scan & Go
    Skenirajte svoje priznanice od ovog Partnera u myWorld App i prikupite svoje Benefite.
  • myWorld Card
    Sakupite svoje Benefite tako što ćete jednostavno pokazati svoju myWorld Card. 

Kontakt

Opis


Poštovani,

 Zadovoljstvo je što možemo da Vas obavestimo da je naša nova prodavnica Dynamic Pro, osveženi i bogatiji onaj originalni Dynamic koji postoji od 1993. godine, a za to vreme radnja je prošla sve faze razvoja od male proizvodnje do radnje koja iskustvom i izborom artikala može da ponudi najoptimalniji odnos kvaliteta i cene za Vaše probleme.
 Nakon više od dvadeset godina iskustva u ortopediji i sportu, razvili smo poseban odnos sa korisnicima naših proizvoda i u mogućnosti smo da nabavimo ili izradimo i prilagodimo proizvode po želji i potrebi korisnika. U saradnji sa lekarima izabrali smo različite proizvode koji pomažu u otklanjanju bola, u vidu različitih ortoza, midera, steznika i pojasa.

Asortiman proizvoda obuhvata:
- sportska pomagala kao što su: steznik za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom ili metalnim šinama, steznik za lakat i rame, steznik za ručni zglob, steznik za fiksaciju čašice (patele), skakačko koleno.....
- steznike (pojaseve): steznik za popravljanje stasa, elastični steznik za stomak i labav trbušni zid, steznik – pojas za lumbosakralni deo kičme, steznik – pojas (mider) za torakolumbalni deo kičme, steznik za grudni koš, ključnu kost, za prst, imobilizacija za rame – Dezolov zavoj, steznici za čukalj, steznik – pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju)....
- meke i čvrste kragne za imobilizaciju vrata: Tomasova kragna, Šancova kragna i Philadelphia kragna;
- uloške od različitih materijala: individualni anatomski ulošci napravljeni na osnovu gipsanog otiska , silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom od silikona itd.
-ostalu opremu u koju spadaju: zavoji, sunđeri, tape-traka za bandažiranje, kinesiology traka, kese za led, sprej za hlađenje, kreme za sportske povrede......
Dođite u Dynamic Pro da zajedno odaberemo proizvod koji će Vam olakšati rehabilitaciju, sve možete naći na jednom mestu.
Sa Vama smo već dug niz godina, a sada je vreme da proverite i zašto su nam mnogi poznati sportisti i rekreativci poklonili poverenje.
  Unapred se radujemo budućoj saradnji. 
 Za sve Vaše probleme i potrebe!
 Tu smo da nađemo najbolje za Vas !!!


  Našu ponudu možete pogledati i na
 www.dynamic.co.rs
 www.shop.dynamic.co.rs
i možete nas kontaktirate na sledeće brojeve
  - telefon prodaje 021/571-151
  - telefon proizvodnje 021/571-433
  - mobilni u svako doba 064/122-0900
  ili nas uvek možete posetiti na Žitnom trgu broj 4 u Novom Sadu.
  Šaljemo sve artikle Express postom.

       S poštovanjem,
       Srdačan pozdrav, Dynamic Pro  

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Dynamic?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.