MIMADA LINE

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Naša firma je osnovana 2004. godine u Novom Sadu i okuplja tim mladih i ambicioznih stručnjaka u oblasti uvoza i prodaje repromaterijala za drvnu industriju i gradjevinarstvo. U relativno kratkom periodu pokazali smo se kao korektan i pouzdan partner kako dobavljačima tako i kupcima.

Direktni smo uvoznici:
- INTERSPAN (Mađarska)
- DIN NOVOSELEC (Hrvatska)
- PROCANT (Rumunija)

Distributeri smo:
- EGGER (Austrija)
- KRONOFRANCE (Francuska)
- RUIZ i LAMPIČ(Slovenija).

U razvoju je i već solidno razrađen deo materijala za građevinarstvo : OPLATE, OSB ploče, PARKET klasičan i lamelni...


PRODAJNI ASORTIMAN

Repromaterijal za nameštaj - Pločasti materijali (Univeri - Interspan i Egger) , medijapan (sirovi i furnirani), furnirana iverica, kuhinjske radne ploče, kant trake (Procant), okov i oprema za nameštaj i sobna vrata (Sarke, Hefel), ručice (Ruiz i Lampič), klizači (Hefel), metalni (mrežasti) program za kuhinje (FGV) , brave (AGB i Boneiti), kvake (Roseti, Lampič i Hope).

Građevinski materilal - OSB ploče, vodootporni šper (blazujka), višeslojna vodootporna ploča ( žuta), parket (klasičan i lamelni), sobna vrata, PVC stolarija (izrađena od Rehau profila i GU okova - Nemačka).

Opremanje enterijera - U mogućnosti smo da ponudimo izuzetno kvalitetne furnirane materijale sa širokim izborom furnira : Wenge, Zebrano, Fine line, Hrast, Bukva, Palisander, Egzote i druge varijante afričkih i azijskih furnira.


USLUGE

Mimada Line svojim klijentima nudi usluge rezanja i kantovanje (ABS i melaminsko sa i bez predfrezera) kao i izradu vrata za američke plakare.

Kvalitet i usluga su primarne stavke kada je naš posao u pitanju.


Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera MIMADA LINE ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.