Coolivery

Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Sada 6% umesto 1% Cashback-a važi od 13.5.2024. do 31.5.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Uslovi

Coolivery podržava isključivo online plaćanje putem bankovnih kartica. Kada Vam naši proizvodi stignu na kućnu adresu dobićete mail sa prikačenim digitalnim fiskalnim računom. Napravite "screenshot" fiskalnog računa a potom račun prikačite u myWorld aplikaciju.

Opis


Coolivery isporučuje komplete svežih, precizno odmerenih sastojaka za pripremu ukusnih obroka!

Instant isporuka: Odaberite vreme kada želite da sastojci budu na vašim vratima.

Sveži sastojci: Dobijate tačno onoliko sastojaka koliko vam je potrebno za određeni obrok, što smanjuje otpatke na minimum.

Precizno porcionisano: Bez brige o merenju sastojaka, mi smo to uradili za vas!

Jednostavna uputstva za pripremu: Uz svaki komplet dobijate detaljne korak-po-korak video i tekst instrukcije koje vam pomažu da pripremite obrok bez muke.Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Coolivery?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.