Lucky Fitnes

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Lucky fitness je osnovan 2004. godine. Svojom raznovrsnom ponudom, za 20 godina rada, okupio je stotinak redovnih članova. Fitness klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji, dobro povezanoj sa svim delovima grada. Termini se održavaju tokom celog dana i osmišljeni su tako da odgovaraju svakoj starosnoj dobi. Kvalitet treninga ogleda se u prilagođavanju intenziteta treninga svakoj grupi kao i pojedincu.
Polaznici uvek dobijaju treninge različite dinamike i različite sadržine.

Lucky Fitnesss u centru grada na Vračaru.
Zahvaljujući idealnoj lokaciji na Vračaru, Lucky Fitness je lako dostupan iz različitih delova grada. Ono po čemu se ovaj fitness centar razlikuje od drugih jesu maksimalan komfor i privatnost članova, kao i visok kvalitet treninga čiji se intenzitet i dinamika prilagođavaju svakoj grupi, kao i pojedincu.


Lucky Fitness nudi pažljivo osmišljene grupne treninge:
-Aerobik
-Mix fit
-Body power
-Pilates
Moderno opremljeni prostor Lucky Fitnes centra pruža idealne uslove za trening, uz veliki izbor fitnes rekvizita: tegovi, ruske kugle, štapovi za korektivne vežbe, džak za udaranje, strunjače itd. Posebna pažnja posvećena je higijeni prostora koja se održava na visokom nivou, kao i provetrenosti prostora. Pre ili posle treninga članovima su na raspolaganju prostrane ženska svlačionica.
Lucky fitness nudi vam stručnost i zabavu.
Javni prevoz u blizini.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Lucky Fitnes?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.