Ziip Group

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Opis


KLjUČ ZA BIZNIS: VAŠ PRIJATELj U UGOSTITELjKOM POSLOVANjU
Kroz dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, shvatili smo da postoje različiti alati i programi, ali da nedostaje nešto ključno - jedan sveobuhvatan sistem koji objedinjuje sve potrebne informacije na jednom mestu. Zato smo stvorili Ključ za Biznis - sistem koji je dostupan na vašem telefonu u svakom trenutku, obezbeđujući vam brze i trenutne informacije. Znamo da je ugostiteljstvo dinamičan posao i da često brz pristup informacijama može biti od presudnog značaja.
Naš cilj je osloboditi vlasnike ugostiteljskih objekata od operativnih briga, dajući im više vremena za razvijanje strategija koje će unaprediti njihov posao. Znamo da samo vlasnici mogu da se posvete pravoj strategiji, ali kada su opterećeni svakodnevnim operativnim zadacima, često se zaustavljaju u napretku. Zato smo spojili različite alate kako bismo stvorili Ključ za Biznis, koji omogućava brz pristup svim potrebnim informacijama na jednom mestu.
Naglasak je na tome da čak i ako vlasnici nisu direktno uključeni u operativne zadatke, imaju potpunu kontrolu nad svakim segmentom svog poslovanja putem jedne monitoring table. Ništa nije prepušteno slučaju.
Ako želite da krenete u ovaj proces transformacije vašeg poslovanja, slobodno nas kontaktirajte na broj 0694330157, Slobodan Gavrić. Vaš uspeh je naša misija.


Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Ziip Group?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.