Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Sada 7% umesto 3% Cashback-a važi od 8.2.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U srcu Kragujevca, gradskom jezgru koja odiše istorijom i modernošću, Caruso odela nude jedinstvenu kombinaciju italijanske rafiniranosti i srpskog gostoprimstva. Svako odelo je pažljivo izrađeno od najfinijih materijala, obećavajući ne samo izuzetan izgled, već i neuporedivu udobnost i trajnost. Sa besprekornim krojevima koji prate liniju tela, Caruso odela su idealna za sve prilike, od poslovnih sastanaka do svečanih događaja. Posetite nas u Kragujevcu i dozvolite da Vas Caruso odela uvedu u svet vrhunske elegancije, gde se svaki detalj pažljivo bira kako bi istakao Vašu individualnost i sofisticiranost.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera CARUSO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.