Tied Up Fashion

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Dobrodošli u naš butik u samom srcu Kragujevca, gde se luksuz sreće s modernim stilom. Naša strast je pružiti vam vrhunski izbor muških i ženskih odela, masni i modnih dodataka koji će istaći vašu individualnost i sofisticiranost.


Kroz pažljivo kurirane kolekcije, ističemo se po najkvalitetnijim materijalima i besprekornom kroju. Bez obzira da li tražite elegantno poslovno odelo, glamuroznu večernju haljinu ili jednostavno želite osvežiti svoj stil masnom visokog kvaliteta, naš butik nudi raznovrsne opcije koje zadovoljavaju najzahtevnije ukuse.


Naš tim stručnjaka za modu posvećen je pružanju personalizovanog iskustva, pomažući vam da pronađete savršen komad koji odražava vašu jedinstvenu estetiku. Osim toga, redovno ažuriramo našu ponudu kako bismo pratili najnovije trendove i obezbedili vam pristup najmodernijim stilovima.


Uživajte u luksuznom iskustvu kupovine koje kombinuje tradiciju vrhunske izrade sa suptilnim dodacima savremenog dizajna. Posetite naš butik i doživite modu na najvišem nivou u Kragujevcu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Tied Up Fashion?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.