Club Cezar

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Nargila Bar u samom srcu Kraljeva predstavlja jedinstveno mesto koje u sebi sjedinjuje neodoljivu atmosferu nargila bara sa dinamičnom energijom noćnog kluba. Tokom dana, posetioci mogu uživati u opuštenom okruženju uz bogat izbor nargila, pružajući pravu oazu opuštanja i druženja.


Sa zalaskom sunca, Nargila Bar se preobražava u pulsirajući noćni klub koji nudi nezaboravno noćno iskustvo. Osvetljenje postaje intenzivnije, a muzika prelazi u ritam koji pokreće srce grada. Posetioci mogu očekivati ​​uzbudljivu atmosferu, vrhunsku selekciju pića i eklektičan muzički repertoar koji zadovoljava različite ukuse.


Uz sve ovo, Nargila Bar dodatno oduševljava svoje goste širokim izborom ukusnih bubble tea napitaka. Ovaj popularni azijski napitak pruža osveženje i uživanje u jedinstvenim mehurićima, dodajući još jedan sloj raznolikosti i užitka gastronomskom iskustvu.


Nargila Bar nije samo prostor za uživanje u nargilama i bubble tea; on je živopisna destinacija koja objedinjuje raznolikost, druženje i noćni provod, pružajući nezaboravno iskustvo koje se pamti i deli s prijateljima.
Uz to tu su i CashBack & Shopping Points!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Club Cezar ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.