STRADA Restoran

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Restoran Strada na Novom Beogradu predstavlja oazu uživanja u istinskim čarima kuhinje s dozom suptilne modernosti. Ovo gastronomsko čudo ne samo da mami nepce, već i oči, pružajući nezaboravan doživljaj na svim nivoima.


Uz elegantan ambijent koji se savršeno stapa, Strada nudi gostima jedinstvenu atmosferu za opuštanje i uživanje. Enterijer je pažljivo osmišljen kako bi reflektovao autentičnost duha, stvarajući prostor gdje tradicija susreće suvremenost.


U kuhinji Strada restorana, majstori kuvarski obrtnici brižljivo pripremaju jela koja oduzimaju dah. Sastojci, birani s posebnom pažnjom, garantuju svežinu i kvalitet. Od klasičnih paste do kreativnih reinterpretacija tradicionalnih jela, svaki zalogaj predstavlja putovanje kroz bogatstvo italijanske kulinarske baštine.


Nije samo hrana ono što čini Stradu posebnom. Profesionalno i srdačno osoblje tu je da svakom gostu pruži nezaboravno iskustvo. Vinska karta pažljivo je odabrana kako bi se savršeno uparila s jelima, čineći večeru kompletnim doživljajem.


Restoran Strada na Novom Beogradu nije samo restoran, već mesto gdje se slavi ljubav prema hrani, umetnosti kuhanja i uživanju u trenucima zajedno s dragim osobama. Posetite Stradu i doživite harmoniju ukusa i elegancije.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera STRADA Restoran?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.