Food Wine bar BARRIQUE

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Barrique vinski bar na švedskom stolu predstavlja sofisticirano gastronomsko iskustvo koje kombinuje dva različita koncepta - vinski bar i švedski sto.


U Barrique vinskom baru, fokus je na izuzetnom vinskom asortimanu. Gosti mogu uživati u širokom spektru vrhunskih vina, od klasičnih do ekskluzivnih sorti. Profesionalni somelijeri mogu pružiti preporuke i uparivanje vina s hranom, doprinoseći ukupnom gastronomskom doživljaju.


Švedski sto, s druge strane, donosi koncept samoposluživanja raznovrsnih jela. Ovdje gosti imaju priliku istraživati bogatstvo različitih okusa, od hladnih predjela do toplih jela i desertnih delicija. Švedski sto pruža fleksibilnost gostima da sami biraju svoje porcije i kombiniraju različite ukuse prema vlastitim preferencijama.


Spoj ovih koncepta stvara jedinstveno iskustvo gdje se istražuju i cijene vrhunska vina uz istovremeno uživanje u raznolikim kulinarskim kreacijama. Atmosfera je obično elegantna i opuštena, stvarajući prostor za druženje, degustaciju i uživanje u vrhunskom gastronomskom doživljaju.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Food Wine bar BARRIQUE?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.