Codex Servis Centar

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U početku,osnovna delatnost nam je bila isključivo servis bicikala,što je ujedno i naša najveća ljubav.Vremenom smo proširivali svoj asortiman i sad imamo veliki broj artikala iz biciklističkog ali i iz drugih sportova.U ponudi imamo bicikle,delove i prateću opremu.Kompletan fitnes i boks program.Zimski asortiman skija, bordova,klizalljki,sanki sa pratećim stvarima i ski servisom. Roleri,skejtovi,plivanje,stoni tenis...Svake godine povećavamo asortiman a za ovu su planirani suplementi i dodaci ishrani.
Svu robu uzimamo od direktnih uvoznika a neku i u predporudžbini tako da imamo i najbolje cene na tržištu.Pogodnost je što imamo više renomiranih brendova i firmi koje ih uvoze pa kupac ima bolji izbor.
Na šta smo posebno ponosni je najveći i najbolje opremljeni servis bicikala u ovom delu Srbije.Originalni alati i stručno osoblje garantuje i vrhunsku uslugu.Svi mi koji se time bavimo ujedno i vozimo bicikle i živimo sa prirodom tako da nam je sve to pre svega zadovoljstvo pa onda posao.Serviseri posećuju stručne seminare i nalazimo se u Shimano imeniku tako da iz prve ruke dobijamo prave informacije o svemu.Zvanični smo prodavci i serviseri za Planet Bike,Capriolo,Veneru Bike ali i za velike svetske brendove kao što su:Shimano,Sram,Scott,Elan,CatEye,Roces,Dalbello, Volkl, Merida,Ketller,Body Sculpture,Cannondale,Continental,Kenda, Selle Roual....
Sve to možete videti u našoj novoj radnji na preko 100m2 ili na našem novom sajtu koji se upravo dopunjava i tamo poručiti. www.codexservis.co.rs

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Codex Servis Centar?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.