SelfieSpin rotirajuća 360 kamera

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

SelfieSpin predstavlja revoluciju u svetu video snimanja. Naša inovativna platforma, opremljena s prstenastim svetlom i 360° rotirajućom kamerom, omogućava vam da stvorite dinamičan i kreativan sadržaj bez obzira da li ste sami ili u društvu do 3 osobe.
Priprema za snimanje je jednostavna - popnite se na platformu i pokažite svoju kreativnost, individualnost ili timski duh dok kamera kruži oko vas, beležeći svaki trenutak!
Nas softer upravlja kompletnim procesom kretanja kamere i snimanja, a mozete izabrati i dodati razne efekte poput slow motion, boomerang, pozadinske muzike i ostalih video efekata.
Nakon završetka snimanja, vaš video je odmah dostupan za pregled i preuzimanje. Uštedite vreme skeniranjem QR koda ili još lakše, pošaljite video sebi na email.
U ponudi imamo i četiri studijska reflektora koji stvaraju filmsku atmosferu, dok dodatni ekran omogućava svima da uživo prate snimanje. SelfieSpin je prilagođen vama - od kvaliteta produkcije do jednostavnosti korišćenja.


Kada i Gde SelfieSpin?
Bilo da ste korporacija koja želi da organizuje inovativni tim bilding, marketinšku kampanju, proslavu godišnjice firme, ili ste privatno lice koje želi da uveliča proslavu rođendana, svadbe ili neki drugi poseban događaj, SelfieSpin je idealan izbor za vas.
Korporacije
SelfieSpin je izvrsna platforma za poboljšanje brendiran- ja, marketinških aktivnosti ili unapređenje timskog duha. Zamislite samo - vaš tim, sjajno osvetljen, smeje se i zabavlja dok kamera kruži i snima sve te nezaboravne trenutke. Naše softverske opcije omogućavaju vam da dodate svoj logo, poruke ili čak brendirane efekte. Takav video materijal može se koristiti za interne prezentacije, promocije na društvenim mrežama ili čak kao deo vašeg godišnjeg izveštaja.
Privatne proslave
Za privatna slavlja i događaje, SelfieSpin nudi mogućnost da zabeležite svaki trenutak i stvorite video zapise za pamćenje. Bilo da se radi o rođendanima, svadbama, diplomama ili bilo kojoj drugoj prilici, naša platforma će zabeležiti sve čarobne trenutke koji čine te dane posebnim. A zahvaljujući našem softveru, odmah možete pregledati i preuzeti svoje snimke, a potom ih deliti sa prijateljima i porodicom.
S obzirom na portabilnost našeg sistema, SelfieSpin može doći gde god da vam je potreban - na lokaciji vašeg događaja, u vašoj kancelariji, dvorištu ili bilo kojoj drugoj lokaciji.
Sve što nam je potrebno je ravna površina i pristup struji.
Ne propustite priliku da svoje događaje učinite još zanimljivijim, dinamičnijim i nezaboravnim. Sa SelfieSpin-om, svaki trenutak postaje pravi spektakl!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SelfieSpin rotirajuća 360 kamera?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.