Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Beopan service doo je registrovana i specijalizovana agencija za upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih objekata sa organizovanom mrežom licenciranih odabranih saradnika.

Profesionalni licencirani upravnik je bivši oficir Vojske Srbije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa ljudima. Kolege iz nase branse ne smatramo konkurencijom već zajedno sa njima nudimo dodatne benefite za korisnike naših usluga.
Naša firma je partnerska firma My World kompanije. Kao My World Partner omogućavamo Vam da ostvarite brojne pogodnosti sa našom i Vašom My world aplikacijom u zemlji i inostranstvu na svojim svakodnevnim kupovinama.
Profitirajte od sada svuda uz My world App! Želite da koristite svoje prednosti iz kupovina uvek i svuda? Zatražite od Vašeg Upravnika zgrade link, preuzmite besplatnu My World App i pronađite u svakom trenutku partnerske firme u okolini i ustedite na svakodnevnim kupovinama.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Beopan service?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.