Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Od trenutka kada smo posetili Italiju, jedino što smo želeli je da donesemo svežu pastu u naš grad. Naša strast prema svežoj pasti nas je odvela u Veneciju gde je otvorena prva fabrika paste. Nakon toga smo pročitali „L“Apicio _Moderno“- čuveni kuvar Frančeska Leonardija u kome se spominju prvi sosevi, a onda pravac Đenova da naučimo sve tajne o stvaranju sveže paste. Na posletku posetili smo Rim da doživimo čari tradicionalne Italijanske kuhinje. Posle svih avantura kroz Italiju, poneli smo sa sobom mašinu koja pravi svežu pastu kako bi smo u naš grad predstavili novi koncept ulične prodaje paste.


U Pastari možete probati nezaboravne recepte tako što ćete odabrati jedan od nekoliko ponuđenih oblika pasta sa jednim od naših dvadeset autentičnih soseva. Svi naši proizvodi su sveže pripremljeni pred vama, za samo nekoliko minuta sa najkvalitetnijim sastojcima sa tla Srbije i Italije.


Napravljeno s ljubavlju.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pastara?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.