Tekvondo klub “Ramin - Niš”

Cashback & Shopping Points

  • 18% Cashback Deal* Sada 18% umesto 2% Cashback-a važi od 1.4.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Tekvondo klub "Ramin - Niš" nudi bavljenje tekvondoom kao olimpijskim sportom, izučavanje svih aspekata ove drevne korejske borilačke veštine i obuku samoodbrane.
Tekvondo je podjednako pogodan za pripadnike oba pola i za sve uzrasne kategorije. Naročito se preporučuje deci u razvoju jer razvija motoričke sposobnosti,omogućuje pravilan razvoj organizma i sprečava pojavu deformiteta, pre svega kičmenog stuba i stopala. Vežbanjem se razvijaju i poboljšavaju fizičke osobine poput koordinacije pokreta, brzine, eksplozivnosti, skočnosti...
Treninzi se obavljaju u grupama, a mogu biti i individualni.
Vežbanje tekvondoa može biti takmičarsko i rekreativno, zavisno od volje i afiniteta vežbača.
Starosna granica ne postoji. Za najmlađe polaznike postoji školica sporta u kojoj se pripremaju za dalje bavljenje sportom, ne samo tekvondoom.
Za dodatne informacije vam stojimo na raspolaganju na broju telefona 064/220-40-94


Radno vreme: Ponedeljkom, Sredom i Subotom od 19-21h
.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Tekvondo klub “Ramin - Niš”?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.