Etno Restoran Fijaker

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Dobrodošli u Etno Restoran Fijaker, očaravajući kutak Sombora smješten u čarobnom Parku Heroja. Naša misija je očuvati i slaviti bogatu baštinu naše kulinarske tradicije. Uz autentične recepte i rukotvorine, svaki obrok kod nas je putovanje unazad korenima ukusa.


Naše šefove majstorske veštine i strast prema tradicionalnoj kuhinji čine Etno Restoran Fijaker nezaboravnim mestom za sve ljubitelje hrane. Na meniju ćete pronaći raznovrsne specijalitete pripremljene sa pažnjom i svežim sastojcima.


Ponosimo se time što možemo da vam pružimo jedinstveno gastronomsko iskustvo koje će vas provesti kroz raznolikost naše kulture. Naša udobna atmosfera i ljubazno osoblje doprinose vašem uživanju.


Doživite magiju tradicionalne srpske kuhinje u Etno Restoranu Fijaker. Očekujemo vas da podelimo ukuse, priče i trenutke. Rezervišite svoje mesto danas i prepustite se čarima naše gastronomske baštine.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Etno Restoran Fijaker?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.