Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Cenjeni gosti, poverenje koje ukazujete našem hotelu od 2001. godine dalo nam je podsrek da idemo dalje, mnogodalje u kvalitetu usluga koje Vam pružamo.


Elegantno opremljene sobe, sa kupatilom i kadom za hidro masažu, telefonom, televizorom, mini barom sa pićem po želji, internet konekcijom, sefom, fenom za kosu, klima uređem, terasom, auto parkingom i 24h uslugom u sobi. Pored sadržaja u sobama, tu su i dve sale za ručavanje, sa 180 u starom i 300 mesta u novom delu hotela, banket sala, lift, fitnes centar, frizerski salon, 24h nacionalni restoran kao i aperativ bar.


Sve smeštajne jedinice sadrže balkon, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima i mini-bar. Većina smeštajnih jedinica ima hidromasažni tuš ili hidromasažnu kadu. Restoran u okviru objekta nudi jela srpske i internacionalne kuhinje.


Spa i velnes centar obuhvata saunu, prostor za masažu, zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i teretanu.


Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 400 metara. Teniski tereni, otvoreni bazen i fudbalski tereni nalaze se na udaljenosti od 1,5 km.


Lokalna autobuska stanica udaljena je 50 metara, a Autobuska stanica Kruševac nalazi se na 3,5 km. Stari grad Kruševac udaljen je 3 km. Niški aerodrom se nalazi na 80 km od Hotela Golf.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel GOLF?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.