Caffe Park

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Park Caffe: Vaša Oaza U Somboru


Dobrodošli u Park Caffe, mestu gde se priroda susreće sa zadovoljstvom ispijanja kafe. Nalazimo se u srcu Sombora, a naš kafić je nešto posebno. Ovde se ne samo osvežavate napicima, već se povezujete sa prirodom i uživate u opuštenoj atmosferi.


**Prirodni Ambijent**


Naš kafić je smesten u prelepom prirodnom okruženju. Okruženje parka pruža osećaj mira i harmonije dok pijete svoju omiljenu kafu. Drveće, cvetovi i zelenilo čine da se osećate kao da ste daleko od gradske vreve, iako ste zapravo u centru grada.


**Pet-Friendly Kafić**


U Park Caffe-u, ljubimci su dobrodošli! Znamo koliko su vaši krzneni prijatelji važni, i zato smo stvorili prostor gde i oni mogu uživati. Naša terasa je pet-friendly zona gde vaši ljubimci mogu da budu uz vas dok se opuštate.


**Napici Za Svačiji Ukus**


Naša raznovrsna karta pića zadovoljava različite ukuse. Bilo da volite klasičnu espreso kafu, kapućino sa latte artom, osvežavajući ledeni napitak ili čaj, sigurni smo da ćete pronaći nešto što vas ispunjava. Takođe, nudimo i poslastice za one sa slatkim zubima.


**Prijateljski Osoblje**


Naša posvećena i nasmejana ekipa je tu da vam pruži nezaboravno iskustvo. Spremni smo da vas poslužimo i da vam preporučimo specijalitete. Naš cilj je da se osećate kao kod kuće, opušteni i dobrodošli.


**Prostor Za Druženje**


Park Caffe je idealno mesto za druženje sa prijateljima ili porodicom. Prostrana terasa je savršena za sunčane dane, dok je unutrašnji deo udoban i gostoljubiv. Imamo WiFi, tako da možete da radite ili da delite svoje trenutke na društvenim mrežama.


**Posebni Događaji**


Povremeno organizujemo specijalne događaje, kao što su muzički nastupi, izložbe i tematske večeri. Pratite našu Instagram stranicu kako biste bili u toku sa dešavanjima.


**Posetite Nas**


Dođite i posetite nas u Park Caffe-u i doživite spoj prirode i kafe. Radimo svakog dana, i jedva čekamo da vas ugostimo. Osetite miris sveže pripremljene kafe, uživajte u pogledu na prirodu i provedite neko vreme sa svojim ljubimcem.


Park Caffe - vaša oaza u Somboru. Dođite i budite deo naše priče.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Caffe Park?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.