BOWLINGSTONES KUGLANA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Kuglana "Bowlingstones" u Somboru je vrhunski prostor za sve ljubitelje kuglanja. Smještena u srcu grada, ova moderna kuglana pruža nezaboravan doživljaj kako za iskusne kuglače, tako i za one koji tek ulaze u svijet kuglanja. Svojim posetiocima nudi niz savremenih staza visokog kvaliteta, pratećih sadržaja i usluga koje će zadovoljiti sve potrebe i želje.


Sjajna stvar kod kuglane "Bowlingstones" je njena svestrana primjena. Bilo da organizujete porodično okupljanje, prijateljsko takmičenje, timsku izgradnju ili rođendansku proslavu, ovdje ćete pronaći idealno mjesto za sve to. Prostrani i udobni prostori omogućavaju da uživate u kuglanju bez brige o gužvi ili nedostatku prostora.


Za one koji se žele opustiti nakon kuglanja ili jednostavno uživati u društvu, tu su udobne stolice, opuštena atmosfera i širok izbor pića i hrane u kafiću pored staza. Profesionalno osoblje je uvijek spremno da vam pomogne oko svih potreba i da vam pruži savjete kako biste poboljšali svoju kuglačku tehniku.


Kuglana "Bowlingstones" takođe organizuje različite događaje, turnire i tematske večeri, dodatno unoseći dinamiku i zabavu u svijet kuglanja. Bilo da ste amater ili iskusni kuglač, ovo je mjesto gdje ćete se osjećati dobrodošlo i gdje ćete stvoriti nezaboravne trenutke sa svojim bližnjima. Posjetite kuglanu "Bowlingstones" i doživite vrhunsku zabavu kuglanja u Somboru.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BOWLINGSTONES KUGLANA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.