Pomodoro Nuovo

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Restoran Pomodoro Nuovo je novootvoreni restoran na Novom Beogradu, nastao je kao posledica velike ljubavi prema Italiji i kuvanju. Uigran tim ovog restorana pravi prava mala remek dela u kojima je glavni začin ljubav. Svoje višegodišnje iskustvo i znanje pretočili su u bogat meni koji se zasniva na klasičnim italijanskim specijalitetima koji će vas odvesti direktno u srce Italije.
Ako ste ljubitelj paste, pizze i drugih jela sa jedinstvenim italijanskim začinima, onda ne treba da tragate dalje. Našli ste idealno mesto za kratak predah ili opušten ručak ili večeru. U piceriji Pomodoro Nuovo u prijatnoj atmosferi možete uživati u savršenim gastornomskim specijalitetima i brojnim kvalitetnim pićima. Svaka namirnica koja uđe u kuhinju restorana Pomodoro pažljivo je odabrana i pripremljena s velikom pažnjom što ćete osetiti čim probate svoje jelo. Zbog toga je ovo mesto koje će vam veoma brzo prirasti za srce i postati deo vaših najboljih navika.
Da biste uživali u savršenim ukusima Italije nije potrebno da pređete stotine kilometara. Dovoljno je da odete do ovog prelepog novobeogradskog restorana Pomodoro i uverite se da se su baš tu smešteni vrhunski kulinarski specijaliteti. Dozvolite sebi da se prepustite i osetite poseban gastronomski doživaljaj Italije u samom srcu našeg glavnog grada. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pomodoro Nuovo?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.