Pomodoro Vidin

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Pomodoro je toplo malo mesto, u starom delu Beograda, gde smo se 2005. godine okupili da ljubav, znanje i iskustvo, koje smo godinama sakupljali od velikih majstora i ljubitelja italijanske kuhinje i tradicije, iskoristimo da Vam kao ideju predstavimo i promovišemo u pravom svetlu.
Naš najveći kompliment je što ste prihvatili Pomodoro kao jednu dnevnu ili pak nedeljnu naviku. Sa Vama zajedno, udahnuli smo život ovom simpatičnom lokalu.
Pomodoro je jedan sasvim poseban doživljaj zato što i mi sami obožavamo ukus prave italijanske pizze koja izlazi iz naše čarobne peći na drva. Paste, salate, kolače spremamo sa najkvalitetnijim sastojcima a svakom jelu kao specijalan začin - dodajemo dobru atmosferu.
Nakon više od 15 godina druženja i smejanja u Hilandarskoj preselili smo se par koraka niže. Napustili smo lokaciju, ali ne i uspomene. Dođite da pravimo nove uspomene!
Pomodoro Vidin, Džordža Vašingtona 38a

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pomodoro Vidin?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.