Pet shop DaM d.o.o.

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Pet Shop "Dam" je oaza ljubavi prema životinjama, gde pružamo sve što vaši četvoronožni prijatelji trebaju kako bi bili srećni i zdravi. Nalazimo se u srcu grada, gde ćete u prijatnoj atmosferi pronaći širok asortiman proizvoda za pse, mačke, ptice, male glodare i druge kućne ljubimce.


Naša ponuda obuhvata visokokvalitetnu hranu, igračke koje ohrabruju interakciju i mentalnu stimulaciju, moderne i udobne ležajevi i transporteri za putovanja, kao i modne detalje za prave modne ljubimce. Tu smo da vam pružimo stručne savete o ishrani, nezi i obuci vašeg ljubimca, kako bismo zajedno osigurali dug i sretan život vašeg vernog prijatelja.


Naš tim posvećenih ljubitelja životinja uvek je tu da vas sasluša i pomogne vam da izaberete najbolje proizvode za vašeg ljubimca. Naša ljubaznost i stručnost osiguravaju da će vaša kupovina biti zadovoljstvo.


Posetite Pet Shop "Dam" i uživajte u širokom izboru proizvoda, ljubaznoj usluzi i ljubavi prema svim životinjama koje nas inspirišu svakog dana. Vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje, i zato smo tu da im to i omogućimo!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pet shop DaM d.o.o.?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.