Kraft Raj

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Kraft Raj je mesto koje je spojilo najbolje iz prošlosti i sadašnjosti, stvarajući jedinstven prostor u kome tradicionalno i moderno koegzistiraju u savršenoj harmoniji. Prepoznatljivi industrijski dizajn sa kombinacijom drvenih i metalnih elemenata stvara jedinstvenu estetiku koja vas odmah osvaja.


Naš širok izbor kvalitetnih kafa, pripremljenih sa strašću i pažnjom, pruža vam savršen početak dana ili osveženje u bilo kom trenutku. Svi naši baristi su majstori svog zanata i rado će vam preporučiti najbolju kombinaciju ukusa koja će vam doneti trenutke neponovljivog užitka.


Pored toga, naša kreativna kuhinja priprema ukusne grickalice koje se ističu svojom originalnošću i pažljivo odabranim sastojcima. Bez obzira da li ste ljubitelj slatkog ili slanog, naš meni nudi razne opcije koje će zadovoljiti i najprefinjenija nepca.


Ali Kraft Raj je mnogo više od običnog kafića. Tu se susreću umetnost i inspiracija. Svake nedelje organizujemo izložbe mladih umetnika, koncerte i večeri poezije koje doprinose jedinstvenoj energiji našeg prostora. Takođe imamo prostora za rad na vašim projektima ili samo da se opustite uz vašu omiljenu knjigu.


U Kraft Raj, svako je dobrodošao da pronađe svoj mali kutak sreće. Bilo da ste sami ili u društvu dragih ljudi, naša vrata su vam uvek otvorena. Dođite i doživite magiju Kraft Raj - mesta gde se ukusi, mirisi i ideje spajaju u jedno nezaboravno iskustvo.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Kraft Raj?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.