ILIJA DIKLIĆ PR PRID MEDIA AGENCY

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

PRID Media Agency je vodeća agencija za odnose sa javnošću koja se ističe svojim izuzetnim kvalitetom i stručnošću u pružanju usluga komunikacije. Sa velikim portfoliom uspešnih projekata, naša agencija je idealan partner za sve vaše potrebe u oblasti PR-a.


Ono što nas čini jedinstvenim je naša sposobnost da razumemo vaše specifične ciljeve i prilagodimo strategije komunikacije kako bismo postigli maksimalne rezultate. Naš tim iskusnih stručnjaka za odnose sa javnošću koristi najsavremenije alate i tehnike kako bi vaša poruka bila jasno prenesena i dosegla ciljanu publiku.


Sa PRID Media Agency možete očekivati vrhunsku podršku u sledećim oblastima:


1. Razvoj i implementacija PR strategija: Naš tim će raditi sa vama kako bi razvio efektivnu PR strategiju koja odražava vaše ciljeve i vrednosti. Nakon toga, sprovešćemo planirane aktivnosti kako bismo postigli optimalne rezultate.


[BESTSELER]
2. Mediji i odnosi s javnošću: Imamo duboke veze sa relevantnim medijima i novinarima u različitim sektorima. Naša agencija će osmisliti kreativne PR kampanje, pisati novinske saopštenja, organizovati medijske događaje i pobrinuti se da vaša priča bude vidljiva široj publici.


3. Online prisustvo i društveni mediji: U današnjem digitalnom dobu, online prisustvo je od ključnog značaja. Naši stručnjaci će vam pomoći da izgradite snažnu online reputaciju, upravljate društvenim medijima, kreirate relevantan sadržaj i pratite rezultate kako biste postigli maksimalan uticaj.


4. Krizno komuniciranje: U slučaju kriznih situacija, brza i efikasna komunikacija je od suštinske važnosti. Naš tim će biti uz vas, pružajući podršku i pomoć u upravljanju komunikacijom tokom kriznih situacija kako biste očuvali ugled vašeg preduzeća.


5. Brendiranje i pozicioniranje: Izgradnja snažnog brenda je ključna za dugoročni uspeh. Naša agencija će vam pomoći da definišete vašu viziju, vrednosti i ciljnu grupu, kako biste se istakli na tržištu i ostvarili konkurentske prednosti.


Ovo su neke od naših usluga.


PRID Media Agency je tu da pruži sveobuhvatne usluge odnosa sa javnošću i pomogne vam da ostvarite svoje ciljeve. Naš stručni tim će vas podržati na svakom koraku i obezbediti vrhunsku komunikaciju koja će vas izdvojiti iz mase. Kontaktirajte nas danas i učinite da vaš glas bude čujan.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ILIJA DIKLIĆ PR PRID MEDIA AGENCY?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.