Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umesto 2% Cashback-a važi od 14.2.2024. do 31.5.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Dok zakoračite unutra, dočekaće vas osvežavajući miris svežih sastojaka koji lebde vazduhom, pozivajući vas da istražite raznoliki svet salata. Ovaj kreativni kutak za hranu odiše modernim dizajnom i toplom atmosferom, stvarajući savršen ambijent za uživanje u obroku.


Vaš pogled će biti očaran raznobojnim redovima sveže ubranih povrća i sočnih voćnih kombinacija, koji čine pravo vizuelno umetničko delo na tanjiru. Od hrskavog zelenog povrća do hrskavih krutona i ukusnih proteinskih dodataka, svaka salata je jedinstvena i pažljivo kreirana.


Kada uzmete prvi zalogaj, osetićete savršenu ravnotežu ukusa koji igraju po vašem jeziku. Od blagog slatkastog ukusa voća, preko pikantnih začina do kremaste teksture preliva, svaki zalogaj će vas oduševiti svojom slojevitošću i harmonijom ukusa.


Ali Salataru ne čini samo hrana, već i strastveni tim ljubaznih osoblja koji je uvek tu da vam pruži vrhunsku uslugu. Sa osmehom na licu, spremni su da vam preporuče savršenu kombinaciju sastojaka ili da prilagode salatu vašim ukusima i željama.


Salatara na Novom Beogradu nije samo mesto gde možete dobiti zdrav i ukusan obrok, već je i izvor inspiracije za sve one koji žele da se kreativno izraze kroz hranu. Ovde možete kreirati svoje sopstvene jedinstvene kombinacije, istraživati nove ukuse i isprobavati smele inovacije.


Dakle, zakoračite u ovaj kulinarski raj na Novom Beogradu i pripremite se da se prepustite senzacionalnom doživljaju ukusa. Salatara će vas osvojiti svojim kreativnim pristupom hrani, pažljivo izabranim sastojcima i neprikosnovenom posvećenošću kvalitetu. Ovde ćete otkriti da salate mogu biti mnogo više od samo salata - one su pravo umetničko delo koje hrani dušu i telo.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SALATARA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.