LEOPOLD Fast Food

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umesto 2% Cashback-a važi od 24.1.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Fast food Leopold u Požegi je popularan restoran brze hrane koji pruža ukusne obroke za sve ljubitelje brze, ali kvalitetne hrane. Smješten u samom srcu grada, Fast food Leopold nudi širok izbor jela poput sočnih burgera, hrskavih pomfrita, svježih salata i osvježavajućih pića. Njihova hrana je poznata po svježim i kvalitetnim sastojcima, a priprema se s pažnjom i stručnošću kako bi se osigurao vrhunski okus. Uz to, restoran pruža brzu i efikasnu uslugu, što je idealno za one koji su u pokretu ili žele brz obrok. Bez obzira jeste li u žurbi ili jednostavno želite uživati u ukusnom obroku, Fast food Leopold je odličan izbor.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera LEOPOLD Fast Food?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.