Zvezda S ugostiteljska radnja

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umesto 2% Cashback-a važi od 24.1.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Ugostiteljska radnja ZVEZDA S u Požega je popularno odredište za sve ljubitelje ukusne hrane i ugodne atmosfere. Smještena u samom srcu grada, ZVEZDA S nudi raznolik izbor jela inspiriranih domaćom kuhinjom i internacionalnim specijalitetima.


Ovaj ugostiteljski objekt ističe se svojom pažljivo osmišljenom ponudom hrane koja zadovoljava različite ukuse i prehrambene preferencije. Bez obzira jeste li ljubitelj sočnih mesnih jela, svježih morskih plodova, bogatih vegetarijanskih obroka ili slasnih deserta, ZVEZDA S ima nešto za svakoga.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Zvezda S ugostiteljska radnja?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.