ART S CAFE

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umesto 2% Cashback-a važi od 24.1.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

ART S CAFE je dizajniran kao mesto gde se umetnost i kafa savršeno spajaju, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja će podstaći vašu maštu. Naš prostor je dizajniran kao moderna galerija, sa izloženim delima lokalnih umetnika, koji svojim neverovatnim radovima oživljavaju zidove. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se stvorilo inspirativno okruženje za naše posetioce.


Uzimajući u obzir vašu strast prema umetnosti, naš tim stručnih barista priprema širok izbor kafa, od klasičnih espresa do ukusnih kreativnih pića. Naša kafa je pažljivo odabrana i pržena kako bi pružila najfiniji ukus i aromu u svakom gutljaju. Pored toga, nudimo i bogat izbor osvežavajućih čajeva, sokova i domaćih poslastica koji će upotpuniti vaše iskustvo uživanja u kafi.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ART S CAFE?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.