DIM TRADE

Cashback & Shopping Points

 • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
 • PRIHVATA SE
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Kontakt
  Addresa: Jurija Gagarina 231/171, Novi Beograd
  Telefoni: +381 (11) 718-72-51;
  Addresa: Jurija Gagarina 231/166, Novi Beograd
  Telefoni: +381 11 718-72-51;
  Addresa: Ustanička 189A/lokal 1, Beograd
  Telefoni: +381 (11) 3477 444;
  Addresa: Matice srpske 99b, Beograd
  Telefoni: +381 (11) 3433 605;
  Addresa: Zemunska 29, Novi Beograd
  Telefoni: +381 (11) 3185-054;
  Addresa:Bulevar Mihaila Pupina 20a, Novi Beograd
  Telefoni: +381 (11) 3192 575
  www.dimtrade.rs/
 • Web / Social Media
 • ID broj trgovca
  856209

Opis

Preduzeće „DIM TRADE“ doo osnovano je 1994. godine u Beogradu. Specijalizovani smo za trgovinu vodovodnim i kanalizacionim materijalom, opremom za kupatila i prodaju keramičkih pločica domaćih i uvoznih proizvođača.
Glavni smo uvoznici PPR plastičnih cevi, fitinga i ventila renomirane firme FV PLAST. Možemo se pohvaliti da smo razvili i sopstvenu liniju proizvoda pod brendom CAPO CASA. Posedujemo i proizvodnju kupatilskog nameštaja od medijapana KUBIS NAMEŠTAJ čiji su pogoni opremljeni najsavremenijim mašinama za obradu drveta. Pored pomenutog u ponudi imamo šrafovsku robu, elektriku, ručni i električni alat kao i preko 15000 drugih različitih artikala.
Posebne, izdvojene segmente našeg poslovanja čine proizvodnja blindiranih – sigurnosnih vrata BLOCK LOCK DOORS od visoko kvalitetnih materijala i proizvodnja nogica za nameštaj i držača za police.
U sastavu preduzeća „DIM TRADE“ doo su i 6 maloprodajnih jedinica. Salon keramike u Zemunskoj 29. na Novom Beogradu je najveći u pogledu ponude. Naše prodavnice su opremljene širokim i bogatim asortimanom proizvoda najpoznatijih brendova u oblasti sanitarije i opreme za kupatila. Veliki izbor ponude, sa kojom će vas naše ljubazno osoblje upoznati i detaljno informisati, pruža vama, našim kupcima mogućnost kompletne kupovine na jednom mestu. Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspeh i zato nastojimo da pružimo visok kvalitet proizvoda, usluge i pristupačne cene. Kupcima koji ostvare veće kupovine odobravamo određene popuste i mogućnost kupovine na 3 rate čekovima građana bez kamate.
Učestvovali smo u izgradnji preko 5000 stanova u saradnji sa velikim brojem građevinskih firmi. Glavni smo snabdevači preko 150 firmi – veleprodaja i maloprodaja u Beogradu i na teritoriji cele Srbije, a vršimo i izvoz u okolne države. Sarađujemo sa velikim brojem institucija od javnog značaja.
Preporuka zadovoljnih poslovnih partnera i kupaca su naša najbolja reklama.
„DIM TRADE“ doo poseduje svoj vozni park tako da je moguća brza isporuka robe na adresu kupca. Dobra logistika obezbeđuje da svaki naš kupac dobije robu na vreme istog dana kad je kupio ili dan nakon kupovine. Za robu kupljenu u našim radnjama vršimo besplatnu dostavu na adresu kupca, na teritoriji grada Beograda.
Naša misija:
Ciljeve koje postavljamo sebi su visoki. Glavni prioritet nam je zadovoljstvo kupaca, i zato nastojimo da u svakom trenutku odgovorimo njihovim zahtevima u pogledu asortimana, kvaliteta i cene proizvoda. Želimo da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac ceneći njihovo vreme i poverenje koje imaju u nas.
S poštovanjem
„DIM TRADE“ doo

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera DIM TRADE?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.