PET SHOP MOJA LJUBAV

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umesto 2% Cashback-a važi od 15.6.2023. do 30.9.2023.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Kada pređete preko praga naše prodavnice, odmah ćete osetiti toplinu i ljubav koja oživljava svaki kutak našeg prostora. Naša misija je da vas i vaše četvoronožne prijatelje povežemo na jedinstven način, stvarajući ne samo domaćinstvo već i večnu ljubavnu priču.


Naša prodavnica je kao šarmantna bašta, puna šarenog cveća i ptičijeg pevanja koji pozdravlja svakog posetioca. Pun je najnežnijih stvorenja koja čekaju da pronađu svoju srodnu dušu – od slatkog šteneta koji vas radoznalo gleda, preko elegantne mačke koja se izležava na mekom jastuku, do razigranih papagaja koji svojim pesmama ispunjavaju prostor.


Naše police su ukrašene najfinijim proizvodima za negu i zabavu vaših ljubimaca. Bilo da su im potrebni mirni trenuci opuštanja uz mekane jastuke ili igračke da bi podstakli njihovu radoznalost, mi smo tu da vam pomognemo da odaberete savršene stvari za ulepšavanje njihovih dana.


Naš tim stručnih savetnika čine ljubitelji životinja koji će vam rado pružiti sveobuhvatne informacije o izboru hrane, nezi i obuci. Ovde ne samo da možete pronaći sve što je potrebno za vaše kućne ljubimce, već i naučiti o najnovijim trendovima u veterinarskoj nezi i dobrobiti životinja.


„Ljubav moja“ je više od prodavnice kućnih ljubimaca – mi smo zajednica ljubitelja životinja koja slavi bezuslovnu ljubav i prijateljstvo koje dele ljudi i njihovi ljubimci. Kada izađete iz naše prodavnice, ne samo da ćete poneti proizvode sa sobom, već ćete biti osnaženi osećajem da ste postali deo naše porodice.


Dobrodošli u "Ljubav moja" - mesto gde se ljubav susreće i mesto susreta vas i vaših životnih saputnika!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PET SHOP MOJA LJUBAV?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.