Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Naša prodavnica na Cerku je kao magična bašta koja oživljava dečje maštarije. Kada pređete prag, prepuštate se čaroliji bezvremenske igre i modnih kombinacija koje će izmamiti osmeh na lice svakog deteta.


Naša kolekcija dečije odeće prožeta je svetlošću i radošću, kao da je izvučena iz zagrljaja samog sunca. Njene boje su poput duginih tonova koji igraju svoj misteriozni ples na tkanini, dok šareni detalji izmame osmeh mališana. Od nežnih pastelnih nijansi do svetlih, energičnih tonova, Kotek garderoba na Ceraku u Beogradu nudi neograničen prostor za iskazivanje dečijih ličnosti.


Svaki komad odeće je pažljivo izrađen sa ljubavlju i posvećenošću, koristeći najkvalitetnije materijale koji maze dečiju kožu. Naše majice, haljine, pantalone i suknje nisu samo trendi i modernog dizajna, već su i udobne, prilagođene dinamičnim igrama i avanturama koje svako dete voli.


Pored toga, naš tim stručnjaka pruža vam prijateljsku podršku i savete pri odabiru garderobe za vaše mališane. Sa osmehom na licu rado ćemo vam pomoći da pronađete savršenu kombinaciju koja će izraziti autentičnost i radost koju dete nosi u sebi.


Naše magično mesto na Cerku postaje oaza kreativnosti i inspiracije za sve mališane. Organizujemo zabavne modne revije, interaktivne radionice i tematske događaje kako bi uvek gorio plamen mašte.


Dobrodošli u dečiji raj Kotek na Ceraku u Beogradu - gde se igra pretvara u modnu avanturu, a svaki korak je prilika da izrazimo svoju posebnost!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera KOTEX?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.