Olio kafana

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Malo koja kafana u gradu može da se pohvali tradicijom dužom od četvrt veka. Sa Kafanom Olio Nišlije rastu, sazrevaju i stare evo već skoro tri decenije i za to vreme ova kafana postala je naširoko poznata po specijalitetima, prijatnoj atmosferi i profesionalnoj usluzi. 

Od Olia možete očekivati ništa manje nego do sada, a to je samo najbolje – stari kvalitet, nasmejane i ljubazne konobare, kuvare koji su pravi majstori u svom poslu i naravno originalni ambijent koji je uvek bio pečat kafane.
Ono što Olio nudi, jeste topla atmosfera prave kafane i privatnost! Na nekoliko nivoa, stolovi za više ili manje ljudi, raspoređeni su na većim rastojanjima nego što ste navikli i odvojeni tako da svako ima svoj kutak, za razgovor i užitak.
Leti, kada čeznemo za suncem i toplim letnjim večerima Olio je obezbedio prostranu baštu, ali i ono što malo koja kafana nudi – TERASU, na kojima ćete tokom dana naći hladovinu i spas od vrućina, dok ćete uveče uživati pod vedrim nebom.
Naravno, za Olio su se uvek vezivali i specijaliteti. Jedan od njih, koji se posebno izdvaja jeste GASTRONOMSKI SOTE – pravi gurmanski specijalitet bogat raznim vrstama mesa i povrća, koji ostavlja jak utisak svakome ko ga proba.


Jednostavno, kada se sve zajedno uklopi, OLIO predstavlja spoj onog najboljeg na šta ste navikli, sa dodatkom novih ideja za još prijatniji boravak.
BESPLATAN PARKING, koji se nalazi iza kafane za goste lokala.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Olio kafana?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.