TZUPR FILE

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Supermarket u Beogradu u naselju Resnik je moderan i dobro opremljen maloprodajni objekat koji pruža širok izbor namirnica, proizvoda za domaćinstvo i ostalih potrepština. Smješten u centralnom dijelu naselja, supermarket je lako dostupan i nudi prijatnu kupovinsku atmosferu.
Unutar supermarketa ćete pronaći širok spektar svježih namirnica kao što su voće, povrće, meso i riba, kao i razne mliječne proizvode. Tu su i police sa širokim asortimanom prehrambenih proizvoda, uključujući suhomesnate proizvode, konzervirane namirnice, tjesteninu, ulja, začine i slatkiše. Uz to, supermarket nudi i veliki izbor proizvoda za kućnu njegu i higijenu, kao i kućanskih potrepština poput sredstava za čišćenje, papira za kućanstvo i ostalog.
Osoblje supermarketa je ljubazno i profesionalno te je uvijek spremno pomoći vam pronaći željene proizvode ili odgovoriti na pitanja koja imate. Cijene u supermarketu su konkurentne, a često se nude i posebne akcije i popusti na odabrane proizvode.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera TZUPR FILE?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.