ROMA Kafana

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Želite da okusite pravu tradicionalnu srpsku kuhinju? Ili ste možda ljubitelj dobrog pića i opuštene atmosfere? Onda je kafana Roma savršeno mesto za vas!
Smestena u samom srcu grada Pirota, kafana Roma je pravi biser među ugostiteljskim objektima u gradu. Naša kafana nudi širok izbor jela iz srpske kuhinje, pripremljenih po tradicionalnim receptima i sa svežim sastojcima. Tu su i mnogobrojni specijaliteti sa roštilja, kao i različita jela od ribe i morskih plodova. Naši kuvari će vam pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj!
Uz hranu, možete uživati i u velikom izboru pića. Naša vinska karta nudi kvalitetna vina iz celog sveta, a tu su i domaća rakija, pivo i kokteli. Naši iskusni barmeni će vam pripremiti piće po vašem ukusu i želji.
Ambijent kafane Roma je idealan za opuštanje sa porodicom i prijateljima. U našoj prijatnoj atmosferi ćete se osećati kao kod kuće. Naša terasa u centru grada je savršeno mesto za uživanje u sunčanom danu, dok je unutrašnjost kafane idealna za druženje uveče.
Posetite kafanu Roma i prepustite se uživanju u hrani, piću i prijatnoj atmosferi. Naši ljubazni konobari i osoblje će se pobrinuti da se osećate kao kod kuće

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ROMA Kafana?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.