Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis
Dobrodošli u Pizzeria Minut Dva u Pirotu! Naša pizzeria je mjesto gdje se savršenstvo talijanske kuhinje susreće s gostoljubivošću istočne Srbije.


U našoj ponudi možete pronaći najukusnije pizze u gradu, svježe pripremljene s najkvalitetnijim sastojcima. Od klasičnih pizza poput Margherite i Capricciosse, do neobičnijih kombinacija kao što su pizze s kobasicom i jajima ili s dimljenom piletinom i gljivama, uvijek ćemo imati nešto za svakog gurmana.


Ali to nije sve! Uz pizze, nudimo i ukusne salate, tjestenine, sendviče i druge talijanske specijalitete koji će vas oduševiti. Za najmlađe goste imamo i posebnu dječju pizzu koja će ih sigurno oduševiti.


Svi naši obroci mogu se naručiti za van ili dostavu, tako da možete uživati u savršenom okusu talijanske kuhinje u udobnosti svog doma.


Naš tim stručnih kuhara i osoblja uvijek je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i ugodno iskustvo.


Dođite i posjetite nas u našoj pizzeriji u Pirotu ili nas jednostavno nazovite i naručite neku od naših ukusnih pizza za dostavu. U Pizzeria Minut Dva, garantiramo da ćete se osjećati kao da ste u samoj Italiji!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera MINUT DVA PIZZERIA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.