UNA-ZORČIĆ DOO

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Počeli smo sa radom 1982.godine kao mala zanatska radnja za proizvodnju sirove gume i proizvoda od gume.
Nakon deset godina, 1992. godine, zanatska radnja prelazi u privatno preduzeće koje se ubrzo razvilo u jednog od najznačajnijih proizvođača na ovim prostorima.
Pored gotovih proizvoda, proizvodimo više vrsta sirove gume, vitona, kao i silikonske gume koja podnosi temperature do 300°C, a služi za dalju preradu. U asortiman proizvoda smo 2002. godine uvrstili i patosnice za automobile rađene po modelima poznatih svetskih firmi. Dve godine kasnije počinjemo sa proizvodnjom PVC creva raznih profila, armiranih creva, pancir creva otpornih na ulja, naftne derivate i visoke radne pritiske, kao i mnogih drugih proizvoda koji su našli primenu u mnogim granama industrije.
Danas, sa više od 70 zaposlenih radnika pažljivo odabrane strukture, na oko 2500m² poslovnog prostora, savremenom opremom, proizvodimo naše proizvode i osvajamo nove tehnologije, uz stalnu kontrolu kvaliteta proizvoda u cilju održavanja konstantnog vrhunskog kvaliteta.
Osnovni principi na kojima od početka zasnivamo našu poslovnu saradnju su: ne postoji nerešiv problem, i ne nudimo ono što ne možemo ostvariti.
Svi naši proizvodi usklađeni su sa zahtevima evropskih standarda. "UNA-ZORČIĆ" je izvršila sertifikaciju po međunarodnom standardu ISO 9001:2015, ISO 14001:2015.
O kvalitetu proizvoda najbolje govori dugogodišnje poverenje mnogih domaćih i stranih poslovnih saradnika.
Danas posedujemo tri poslovna objekta od kojih je jedan proizvodni pogon, a ostala dva su maloprodajni objekti: 1- Salon bele tehnike i 2- Vodovod, elektromaterijal i rasveta.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera UNA-ZORČIĆ DOO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.