Restoran Dedinje

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Na ekskluzivnoj lokaciji na Dedinju, u mirnom okruženju pored Belog dvora smešten je restoran Dedinje u kojem uspešno spajamo izvanredno gostoprimstvo s vrhunskim, kreativnim kulinarskim umećem... Dedinje je mesto dostojno pravih hedonista, onih koji traže i prepoznaju najviši kvalitet ugostiteljske usluge.     
Moderan pristup kulinarstvu, bogata ponuda vrhunskih vina i gostoljubivost osoblja čine osnovu za potpuno nov gastronomski doživljaj.
Svi mi u Dedinje restoranu trudimo se da svaki put doživite novo, drugačije, nezaboravno iskustvo.
Verujemo da najkvalitetnije namirnice, odličan tim i svakodnevni rad na unapređenju kvaliteta usluga donose najbolje rezultate. Posebno se ponosimo našom ponudom steakova koji naš restoran izdvajaju iz okvira očekivanog i uobičajenog.
Gosti danas očekuju jedinstvena iskustva. A baš to je ono što želimo da pružimo i što nas razlikuje od drugih. Zato slobodno očekujte i više i drugačije, bilo da ste prvi put kod nas ili da dolazite svakodnevno. 


Dobro nam došli!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Restoran Dedinje?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.