Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U našoj zlatari možete pronaći širok izbor nakita koji uključuje prstenje, mindjuše, ogrlice, burme kao i unikatne komade koji su izrađeni samo za vas. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa pažnjom i preciznošću, koristeći najkvalitetnije materijale i drago kamenje.
Uz to, nudimo i usluge popravke i prilagođavanja nakita, kako bi vaši omiljeni komadi uvek izgledali savršeno. Stojimo vam na usluzi pri odabiru idealnog komada nakita za posebne prilike ili za svakodnevno nošenje.
Radujemo se što će naša bogata i originalna ponuda iz ušuškane porodične radionice zauzeti vidljivo i verujemo, značajno i posebno mesto na tržištu . Biće nam neizmerno zadovoljstvo da uživajući vaše poverenje, postanemo deo vaših porodičnih događaja.
Dobrodošli u Zlataru IN , kutak u kome se vaši snovi i ljubav udruženi sa našim umećem i radošću stvaranja pretaču u dragocene, sjajne i dirljive uspomene.
Hvala vam što ste odabrali našu zlataru. Radujemo se vašem dolasku!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Zlatara IN?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.