Kondor As

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

My world benefit ne možete ostvariti na artiklima koji su već na akcijskom popustu i na svim vrstama peći i kotlova za grejanje.

Opis

U oblasti trgovine osnovna delatnost je prodaja bele tehnike i aparata za domaćinstvo. Kasnije je dopunjena baštenskim programom, pećima, kotlovima i kompletnim fitingom za etažno grejanje, biciklama, skuterima , rasvetom i alatima. U poslednje vreme i trgovina peletom zauzima vidno mesto pa je tako preduzeće ''Kondor As'' postalo lider u regionu i u trgovini ovim proizvodom. Roba se plasira preko veleprodaje ali i preko 8 maloprodajnih objekata koji je nalaze u Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Kraljevu, Kruševcu, Aleksandrovcu i Brusu.Tokom Svih ovih godina preduzeće ''Kondor As'' se uspešno održalo na tržištu i širimo svoju delatnost iz godine u godinu, gradeci reputaciju najpouzdanijeg partnera u regionu već skoro 30 godina. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Kondor As?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.