Darling Cosmetic

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Da li ste se zapitali kada ste poslednji put stvarno učinili nešto samo za sebe? Niko od nas nije mašina, pa čak i da jeste, mašine se kvare zar ne? Ako se samo osvrnete oko sebe, primetićete da je svakom od nas potrebna nega. Ako ste od onih ljudi koji brinu o svom telu i zdravlju i ukoliko ste ljubitelj relaksacije, preventivnog i sistemaskog održavanja zdravlja i vitalnosti vašeg tela, naš salon vam nudi veliki izbor ručnih masaža.

Ono što nudi ovaj kozmetički salon jesu sportske masaže, relaks masaže, anticelulit masaže i antristres masaže.
Najpopularnije u ovom salonu jeste upravo depilacija za muškarce i žene. Darling plus koristi najkvalitetniji vosak za depilaciju kako bi usluga bila kvalitetnija i telo negovano!
Kako bi još više ispunila svoje klijente Darling plus vam omogćava i uslugu limfne drenaže, kavitacije i toniranje mišića.
Darling vam omogućava prijatan ambijent, pozitivnu atmosferu i što je najbitnije dobru negu vašeg tela i efikikasne rezultate. Očekuje vas vaša Darling!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Darling Cosmetic?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.