Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Ovaj restoran je dizajniran da u potpunosti zadovolji čula - od mirisa divnih jela, preko vizuelne privlačnosti tanjira do zvuka vina koje se kovitla u čaši.


Enterijer je elegantan i topao, sa prijatnom atmosferom koja se može opisati kao moderna elegancija. Dovoljno da bude formalno, ali dovoljno opušteno da se osec‌ate kao kod kuc‌e. Čiste, jednostavne linije i boje kombinovane su sa mekim teksturama i elementima povezanim sa prirodom. Drvo, kamen i staklo kombinovani su sa pažljivo odabranim detaljima koji stvaraju jedinstvenu atmosferu.


Naravno, ono što restoran Nebo i Zemlja svrstava u kategoriju najboljih restorana u gradu jesu neverovatna jela. Kuhinja je zasnovana na savremenim gastronomskim trendovima, ali je istovremeno poštovanje tradicionalnih srpskih specijaliteta uvek na prvom mestu. 


Svaki tanjir je kao umetničko delo, sa pažljivo odabranim sastojcima i savršeno izbalansiranim ukusima. Nebo i Zemlja je restoran koji ume da oduševi svakog gosta, pa i najizbirljivijeg.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Nebo i Zemlja?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.