Blesavi ćevap

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

BLESAVI ĆEVAP – 100% JUNEĆE MESO

Ako stanujete u Požeškoj ulici ili ste u nekom momentu prošetali u blizini broja 37, moguće je da ste zapazili zanimljiv fenomen.
Blesav neki događaj, nema tu šta, ali ima odlično objašnjenje. U Požeškoj 37 živi naš "Blesavi ćevap".

Šta se tu sve dešava, i zašto ćemo postati Vaše omiljeno mesto posle prve posete?

Zamislite sledeće: da je iskusni majstor roštiljdžija jednog dana rešio da pokupi sve ono najbolje iz recepata za sarajevsko-banjalučke i leskovačke ćevape i uobliči sve to u jedan "super ćevap"! Upravo to smo uspeli da izvedemo u našem lokalu.

Grupica zaljubljenika u sarajevske, banjalučke i leskovačke ćevape uložila je srce, dušu, godine iskustva i naravno majstorstvo sa roštiljem i stvorila nešto potpuno novo.

Uzevši najbolje iz naših omiljenih vrsta ćevapa, stvorili smo nov i jedinstven proizvod - "BLESAVI ĆEVAP".

Od ukusa pa do veličine porcija, BLESAVI ĆEVAP je iskustvo koje nećete skoro zaboraviti, niti ćete želeti da ga se ikada odreknete. Možete početi sa našom "manjom" porcijom od 6 ćevapa, ali znamo da ćete uskoro diplomirati uz veću porciju od 12.

Naravno, iako je za nas ćevap iznad svega, imamo još trikova u rukavu. Isti majstori griluju i pripremaju i vrhunske pljeskavice, piletinu, kobasicu od mangulice, zanimljive doručke i još mnogo iznenađenja.

Prijatno!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Blesavi ćevap?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.