Cashback & Shopping Points

 • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
 • PRIHVATA SE
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Radno vreme
  Ponedeljak - Petak 6:30 - 20:00
  Subota 6:30 - 15:30
  Nedelja 6:30 - 15:00
 • Kontakt
  Radomira Jovanovića Čočeta - 030421921
  Moše Pijade - 0302101600
 • ID broj trgovca
  856075

Opis

Kada zakoračite u ovaj mali, ali šarmantan prostor, očekuje vas osećaj topline i udobnosti. U cilju stvaranja opuštajuće atmosfere, prostor je obogaćen prelepim biljnim aranžmanima i umetničkim delima koja krase zidove. U šetnji kroz apoteku primetićete kako su police pažljivo organizovane i ispunjene širokim spektrom lekova, vitaminskih preparata, dodataka ishrani i kozmetike renomiranih brendova.

Naši stručni farmaceuti su uvek tu da vam pruže savete i podršku u vezi sa vašim zdravstvenim problemima. Oni su ljubazni i posvećeni, i uvek pokušavaju da pronađu najbolja rešenja za vaše specifične potrebe. Njihovo znanje i iskustvo doprinose opuštenom i sigurnom osećaju kada kupujete lekove i druge preparate u našoj apoteci.
Ukoliko patite od zdravstvenih problema ili želite da poboljšate svoju ishranu i kozmetičku rutinu, posetite našu apoteku u Boru. 
Tu smo da vam pružimo sve što vam je potrebno za održavanje zdravlja i lepote na jednom mestu, ljubazno i profesionalno.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera APOTEKA ALEKSIĆ MNM?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.