Frizerski Studio GRAZIA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Kada uđete u naš salon, osetićete prijatnu atmosferu koja će vas opustiti i osloboditi stresa. Naši stručni frizeri će vas dočekati sa osmehom i pažljivo saslušati kako bi se uverili da vaše želje budu ispunjene do poslednjeg detalja.Koristimo samo najbolje proizvode za negu kose kako bismo vašoj kosi pružili najbolju moguću negu. Naši frizeri su vešti frizeri i koriste najnovije tehnike da kreiraju prelepe frizure koje će vam pristajati i naglasiti vašu lepotu.


Bilo da želite klasičnu frizuru ili nešto sasvim drugačije i moderno, mi smo tu da vam pružimo najbolje. U našem salonu koristimo svoju kreativnost i stručnost kako bi svaki klijent bio zadovoljan i osećao se samopouzdano u svojoj novoj frizuri.


Dakle, ne oklevajte, rezervišite svoj termin kod nas i doživite sopstveni makeover u našem prelepom frizerskom salonu. Vaša kosa zaslužuje najbolje, a mi smo tu da vam to pružimo!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Frizerski Studio GRAZIA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.