Happy family food

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U srcu grada na veznom traktu otvoren je prelep restoran “Terrassa“ , jedinstvenog enterijera koji u svakom pogledu odskače od postojeće ponude ugostiteljskih objekata u našem gradu.Sa terase restorana se pruža prelep pogled na sam centar grada, zbog čega je restoran i dobio ovaj naziv.
Pored savršenog pogleda, restoran se može pohvaliti i velikim brojem pažljivo pripremljenih specijaliteta, najukusnijijih jela od mesa, kremaste paste, specijalitete od ribe ali i tradicionalna jela srpske, odnosno pirotske kuhinje. Da bi čarolija bila kompletna, tu je jedinstvena vinska karta sa preko 50 različitih vrsti vina, uglavnom iz najboljih srpskih vinarija.Restoran je odlično mesto za poslovne sastanke, ali i duge opuštajuće porodične ručkove. Objekat ima kapacitet preko 60 mesta, dok na terasi može da primi još 30-tak gostiju. Ukoliko vam je potrebno mesto gde biste želeli da proslavite najznačajnije trenutke u životu restoran „Terrassa“ je savršeno mesto za vas. Na vama je samo da dođete i svim čulima uživate u svemu što restoran priprema za vas, poručuju iz ovog restorana.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Happy family food ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.