Salon lepote i akademija Astradas

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Nalazimo se u srcu Novog Beograda na dve lokacije. Svojim klijentima pružamo širok asortiman frizerskih, kozmetičkih usluga i edukacija u vrlo prijatnom i komfornom ambijentu. Pored svih usluga koje nudimo, odlikuju nas vrhunski kvalitet, povoljne cene i veoma ljubazno osoblje salona. Posle dužeg ispitivanje tržišta, shvatili smo da su potrebe savremene žene, ali i muškarca koji drži do svog izgleda sve zahtevnije, zato smo rešili da u naše salone ubacimo i najsavremenije tretmane aparaturnom tehnikom. Tretmani traju relativno kratko, a daju visoke rezultate.
Trudićemo se da pratimo svetske trendove i sve nove frizerske i kozmetičke inovacije u cilju poboljšanja naših usluga, kao i Vaseg zadovoljstva našim uslugama. Podelite sa nama Vaše želje, a mi smo tu da uz kvalitetan rad i kvalitetne preparate to realizujemo.
PREPARATI
Za frizerske usluge koristimo preparate:
* REVLON,
* SELECTIVE
* ALFAPARF
Za kozmetičke usluge koristimo preparate:
* RVB (profesionalna italijanska kozmetika),
* ANESI (profesionalna španska kozmetika),
* LIPO (domaća profesionalna kozmetika)


Vaše je da uzivate, a ostalo prepustite nama…
DOBRODOŠLI!!!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Salon lepote i akademija Astradas?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.