Cashback & Shopping Points

  • 10% Cashback Deal* Sada 10% umesto 1% Cashback-a važi od 28.5.2024. do 28.5.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Otvoren u novembru 2014. godine, hotel Constantine the Great raspolaže sa 55 prostranih, luksuzno opremljenih soba, koje sa svoje 4 zvezdice ispunjavaju očekivanja kako poslovnih, tako i gostiju koji u Beogradu odsedaju iz zadovoljstva.
Sastavni deo poslovnog segmenta je svakako i konferencijska sala kapaciteta do 70 osoba koja sa pratećom tehnikom i sopstvenim keteringom ispunjava sve uslove za uspešan sastanak, obuku, proslavu i druge vrste skupova.
Uz ljubazno osoblje, izvanrednu lokaciju i sopstveni parking, Constantine the Great je pravi izbor hotela u centru Beograda.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel Constantine the great ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.