Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

VSG Sistem je firma koja se nalazi u Beogradu i opslužuje saradnike na teritoriji Beograda i šire okoline više od 10 godina. Posedujemo iskustvo, stručan tim i posvećenost poslu koji nam omogućava da pružimo kompletno savetovanje, pripremu i isporučimo najkvalitetnije proizvode i profesionalane post-prodajne usluge po pristupačnim cenama. Naš rad uključuje prodaju i distribuciju materijala za stambene objekte (stanove, kuće), idustrijske objekte (proizvodne hale, magacine), poslovne objekte (kancelarije), škole, gradilišta…
Mi znamo da kao firma imamo odgovornost prema vama, našim klijentima, jer ste vi zaslužni za naše postojanje svih ovih godina.
Bez vas smo ništa, a sa vama smo sve.


Za vrhunski kvalitet, tačnost i pouzdanost u radu, kontaktirajte nas. Mi Vam nudimo ono što vam treba, a Vi kupujete ono šta želite. Ne vršimo pritisak za nepotrebnu trgovinu i usluge.
Vlasnik firme:
Veljko Samardžić


25+
Godina poslovanja
240+
Realizovanih projekata
2000+
Zadovoljnnih mušterija
1,300+
Prozvoda
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera VSG Sistem?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.