Angel & Devil Star

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Brza dostava i povoljne cene, a pri svakoj kupovini tu su Cashback i Shopping Points. Uživajte!

Opis

Dobro došli u restoran A&D. Probajte nove i nesvakidašnje ukuse u našem gradu. Ovo je mesto za gurmane i dijetalce, za mesoždere i vegance... za one koji vole slatko i slano još više kiselo i ljuto...


U ponudi imamo jela od mesa, sveže salate, supe, paste, pice uz to neobične soseve i začine u koje se svi zaljube na prvi zalogaj.


Osim toga, pri svakoj kupovini tu su Cashback i Shopping Points.


Nemate vremena za kuvanje ili ste na poslu ili jednostavno želite malo više vremena za sebe. Želite vrhunski kulinarski doživljaj za dorucak, ručak ili večeru? 
Dosadila su Vam ista jela i ukusi? Imamo pravu stvar za Vas. Angel & Devil za Vas priprema i dostavlja na željenu adresu ukusne specijalitete. 


PRILIKOM DOSTAVE:
- Ukoliko želite da prilikom dostave dobijete Vaš Cashback i Shopping Points sve sto treba da uradtie je da na broj 063484335 na Viber posaljete sliku Vaseg ID broja ili ga napišite u poruci (primer: 381.000.213.124) i recite šta ste poručili i koja je adresa porudzbine da bi izvršili promet.


Dostava: 034/203-666 | 069/2230-666

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Angel & Devil Star?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.