Hotel ALMA

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% 7 - Hoteli & restorani
  • 2% Cashback + 8% Bar
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Garni Hotel Alma otvorenog srca dočekuje goste od maja 2014. godine, pružajući besprekornu uslugu i prijatan boravak svima koji se odluče da budu naši gosti. Hotel se nalazi na odličnoj strateškoj poziciji, na 1,5 km od isključenja sa autoputa E-80 što omogućava gostima odličnu povezanost sa autoputem, a na samom početku industrijske zone Pirot. Neposredna blizina Slobodne zone Pirot i kompanije Tigar Tyres, čini naš Hotel pravim izborom za poslovne goste.
Povoljna lokacija hotela će pružiti gostima mirne noći, udaljeno od gradske buke, a ipak na samo 5 minuta vožnje do centra grada Pirota i 7 minuta do autoputa E-80. Glavna autobuska stanica je udaljena 600m, a čuvena Mlekarska škola, koja je poznata po tradicionalnom pirotskom kačkavalju se nalazi na samo 2 minuta hoda od Hotela. Hotel Alma je prvi izbor turističkih agencija iz okuženja, koje za svoje klijente organizuju turističke posete znamenitostima Pirota, prirodnim lepotama Stare planine i okoline, i uživaju u pravom gastronomskom raju!
Smeštajni kapacitet Hotela je 6 comfort soba, 8 jednokrevetnih i 9 dvokrevetnih soba, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Ukupan kapacitet Hotela je 49 osoba. Garni Hotel Alma posluje po principu noćenja sa doručkom. Gosti uživaju u sveže pripremljenim obrocima, na osnovu predhodno popunjenog upitnika, ili po principu švedskog stola. Doručak se poslužuje od 6:30 do 09:30.
Ono po čemu se ističemo je besprekorna ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, koji će izaći u susret svim Vašim potrebama, i učiniti da Vaš boravak bude jedinstven. Besprekorna čistoća i higijena su naš imperativ.
Gostima je na raspolaganju Bar Hotela gde mogu provesti svoje slobodno vreme uz svoja omiljna pića, a svoje dragocenosti mogu obezbediti u sefu, koji se nalazi na recepciji hotela. Besplatan parking sa video nadzorom kapaciteta 20 mesta i besplatan wi-fi je dostupan svim gostima.
Naša vizija je da pružimo vrhunsku uslugu, zadovoljimo potrebe naših gostiju i da pokušamo da prevaziđemo njihova očekivanja.
Dobro nam došli!
Vaš Hotel Alma

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel ALMA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.